HomeOver KYDincVermogensadviesContact
Linkedin   Facebook     

Home

KYDinc beweegt zich in de financiële sector, welke de afgelopen periode een, op z'n zachts gezegd, turbulente periode doormaakt. Het is overduidelijk dat het huidige financieel-economische systeem, gebaseerd op schulden en positieve economische groei, in ieder geval voor de “westerse” wereld niet meer opgaat. De gevolgen hiervan zijn sinds de aanvang van de kredietcrisis in 2007 iedere dag voelbaar. Niet alleen op de financiële markten maar ook steeds meer in het dagelijks leven zorgt de financieel-economische situatie voor steeds meer spanningen in de maatschappij. Hoe houdt je je financieel staande in deze woelige tijden? En hoe zorg je als zakelijke opdrachtgever of particulier voor het beste financiële resultaat ondanks de neergaande markten? Als interim manager wil KYDinc graag meedenken en meewerken aan werkelijk transparante dienstverlening en financiële producten. Op het gebied van vermogensadvies is een speciale beleggingsstrategie vereist, die KYDinc sinds 2008 heeft ontwikkeld.
Vermogensadvies

KYDinc hanteert het principe dat vermogensadvies altijd op maat moet zijn. Geen enkele (financiële) situatie is gelijk, iedereen heeft een andere doelstelling met beschikbaar vermogen en heeft een ander risicoprofiel. Een telefonisch en persoonlijk intakegesprek is in dezen onontbeerlijk om te kunnen bepalen of er een advies kan worden gegeven. Dit eerste gesprek is kosteloos, gesteld dat dit binnen redelijke proporties blijft van tijd en kosten. Redelijkheid is in dezen een kort gesprek om een eerste inschatting van adviesmogelijkheden te kunnen bepalen. Als dit is vastgesteld en in een later gesprek ook de randvoorwaarden duidelijk zijn, zal een opdrachtomschrijving op schrift worden gesteld. Onderdeel van dit document zijn overeengekomen werkzaamheden en verdere randvoorwaarden die betrekking hebben op de werkzaamheden.

Lees verder


Interim Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam quis congue sem. Nam leo massa, tincidunt ut porta quis, tincidunt vitae odio. Sed facilisis elementum laoreet. Cras odio turpis, lacinia et convallis tincidunt, mattis id urna. In tempus elementum dolor, porta condimentum augue tincidunt ut. Donec diam dui, sagittis quis auctor sit amet, porta a mi. Nullam nec urna at nulla ultrices hendrerit et vel augue. Maecenas adipiscing massa non augue egestas sed hendrerit enim vestibulum. Donec at metus mauris. Sed vehicula dui eu dolor sodales ultricies.

Interim Management


KYDinc Snellinckstraat 31 3201 WC Rotterdam 06-51 386 658 info@KYDinc.nl www.KYDinc.nl
Copyright © 2017 KYDinc. All Rights Reserved.